Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Buletin de fizica si chimie Vol.V (1981)

Din sumarul lucrarii Buletin de fizica si chimie Vol.V (1981): Metoda radarului, Viteze cosmice, Dimetilformamida, Fizica si tehnica, Procese politrope, Termodinamica si cinetica coroziunii chimice, Proprietati chimice ale alcoolilor, Sisteme disperse moleculare, Statie pilot pentru obtinerea sodiului metalic, Algoritmul si rolul sau in rezolvarea problemelor de chimie, Metoda roentgenografica.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Buletin de fizica si chimie Vol.V (1981)

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Victor Sahini C-tin. Albu N. Gherbanovschi
An publicare 1981
Limba romana
Numar pagini 432
Stare buna