Vezi cos Comanda
-60% Bustan. Livada (Saadi)
Bustan. Livada (Saadi) este un volum in colectia Cele mai Frumoase Poezii, o traducere din limba persana si un cuvant inainte de Otto Starck. Din sumar: Despre smerenie, Despre cainta si calea faptelor drepte, Despre comportarea in lume, Despre resemnare si cumpatare, Despre binefacere, Despre dreptate, guvernare si prevedere, Obarsia acestei carti de stihuri.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Bustan. Livada (Saadi)

  • 15.00Lei
  • 6.00Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Saadi
An publicare 1978
Colectie Cele mai Frumoase Poezii
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 116
Stare satisfacatoare