Vezi cos Comanda
Stoc epuizat C. Czerny (primul profesor de pian)

C. Czerny (primul profesor de pian), o lucrare ingrijita de Miron Soarec, contine 100 de exercitii, Op.599. Czerny, compozitor si profesor de pian, este autor al unu numar impresionant de opere didactice, unul din cei mai de seama reprezentanti ai scolii pianistice vieneze.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

C. Czerny (primul profesor de pian)

  • 55.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Miron Soarec
An publicare 1958
Editura Muzicala a U.C. din R.P.R.
Limba romana
Numar pagini 56
Stare buna