Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Calea Victoriei (1989)
Calea Victoriei (1989) este o carte a scriitorului roman Cezar Petrescu. O editie ingrijita, tabel cronologic si referinte critice de Doina Babeu. Anii razboiului il gasesc pe scriitor la Iasi, reformat de boala (o tuberculoza ganglionara, contractata in timpul studentiei). Va fi administrator de plasa la Malini si va face gazetarie la Depesa lui N. D. Cocea.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Calea Victoriei (1989)

  • 11.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Cezar Petrescu
An publicare 1989
Editura Facla
Limba romana
Numar pagini 364
Stare foarte buna