Vezi cos Comanda

Calendarul Ligei, o antologie de Dr. Vasile Lucaci, atentie, cartea necesita relegare, nu are coperti! Din sumar: Sp. Hasnas - Ianuar, Dina marele dascal Gheorghe Lazar, N. Iorga - Ce este o zi?, E. Farago - Florile dalbe, Ecaterina Pitis - Sonet, Tarascon - Culesul viilor, A. Vlahuta - Farmaturi, Eug. Boureanul - Povestea viorelei, G. Tutoveanu - Cuza Voda, E. Farago - Busuioc, floare cu dor, C. Sandu Aldea - Doi calarasi.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Calendarul Ligei

  • 44.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Vasile Lucaci
An publicare 1908
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 192
Stare satisfacatoare