Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Camasa de sare (cu dedicatie)

Cartea Camasa de sare scrisa de Mircea Stincel face parte din colectia Debut. Din sumarul acesteia: Tipar pus pe lut, Printul, Masura pe masura, Umarul taranului, Griul. Cartea contine de asemenea si dedicatia autorului.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Camasa de sare (cu dedicatie)

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mircea Stincel
Colectie Debut
Editura Cartea romaneasca
Limba romana
Numar pagini 85
Stare foarte buna