Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Campionul varstei
Campionul varstei este o carte a scriitorului ceh Jan Weiss, colectia Globus. Weiss este o personalitate complexa a literaturii cehe si este considerat reprezentantul prozei literare fantastice nu numai in Cehoslovacia, ci si in contextul literaturii universale. In volumele sale autorul incearca sa raspunda interogatiilor asupra sensului vietii si sa creioneze atributele existentei umane.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Campionul varstei

  • 3.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Jan Weiss
An publicare 1988
Colectie Globus
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 332
Stare foarte buna