Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cantecul preferat - texte de muzica usoara (1975)
Din sumarul volumului Cantecul preferat - texte de muzica usoara (1975): Doar pacea, Treizeci de flori, O trestie doar!, Dor si gand, Crizantema, Cum sa nu devii poet, Nu vom sti niciodata, Onor soarelui, De cand ma stiu, Cantec de iubire, Vreau sa ma plimb cu tine, Asta seara m-am indragostit, La malul marii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cantecul preferat - texte de muzica usoara (1975)

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1975
Editura Muzicala a U.C. din R.S.R.
Limba romana
Numar pagini 64
Stare buna