Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Carta alba a IMM-urilor din Romania

Carta alba a IMM-urilor din Romania, carte scrisa de Ovidiu Nicolescu, Eugen Ovidiu Chirovici si Bogdan Dumitrache, editia a III-a, realizata in colaborare cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Carta alba a IMM-urilor din Romania

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ovidiu Nicolescu Eugen Ovidiu Chirovici si Bogdan Dumitrache
An publicare 2005
Limba romana
Numar pagini 392
Stare foarte buna