Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

La elaborarea acestei lucrari s-a avut in vedere legislatia in vigoare la data de 1 februarie 2008.
Colectiv de autori:
Avram FILIPAS, Constantin MITRACHE, Valerian CIOCLEI, Anastasiu CRISU, Lavinia LEFTERACHE, Cristina ROTARU, Cristian MITRACHE, Bogdan N. BULAI
Descriere: Lucrarea, apărută sub semnătura unui colectiv de prestigioşi autori reprezintă un excelent instrument de lucru pentru verificarea cunoştinţelor teoretice de specialitate pe baza unui sistem de întrebări tip grilă în vederea pregătirii examenului de an şi a examenului de licenţă la disciplinele Drept penal şi Drept procesual penal.


Comandă online Drept penal. Drept procesual penal. Teste grila pentru examene de an si examenul de licenta, Editia a VI-a revazuta si adaugita la 15,00 lei scrisă de Valerian Cioclei , Anastasiu Crisu , Avram Filipas , Constantin Mitrache , Cristian Mitrache , Lavinia Lefterache , Cristina Rotaru , Bogdan N. Bulai, tiparită la editura Universul Juridic în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Drept penal. Drept procesual penal. Teste grila pentru examene de an si examenul de licenta, Editia a VI-a revazuta si adaugita nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.