Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 256 pagini

ISBN: 978-973-669-831-6

Categorii: Roman romanesc, Beletristică și critică

Descriere

Supleantul este un roman palpitant, bazat pe fapte reale. Poveste de dragoste şi frescă a anilor ’70 în România, noul roman al lui Petru Popescu îmbină intriga politică şi tribulaţiile unui tânăr scriitor care se vede confruntat cu tentaţia puterii, reprezentată de fiica dictatorului.

Ce va alege? Compromisul care îl va aduce alaturi de familia Ceauşescu şi de cei care o sprijină sau calea spre ceea ce, pentru majoritatea românilor, inclusiv pentru familia şi prietenii săi, echivalează cu libertatea: un concert Led Zeppelin, să calătoreşti în străinătate, posibilitatea de a face dragoste fără teama de celebrul decret 770?


Prezentare autor: Petru Popescu este romancier, scenarist şi realizator de fime, fiu al cunoscutului cronicar dramatic, Radu Popescu. A debutat în 1966 cu placheta de versuri Zeu printre blocuri, pentru ca în 1969 să apară Prins, roman de mare succes în epocă şi care îl înscrie pe autor ca pe un promotr de referinţă al literaturii citadine. A scris romanele: Prins, Dulce ca mierea e glonţul patriei, Să creşti într-un an cât alţii într-o zi, Sfârşitul bahic, Copii Domnului, înainte şi după Edith, întoarcerea, în coasta lui Adam, Urme în Timp. Odată cu publicarea primelor sale romane de succes a devenit obiectul atenţiilor fiicei lui Ceauşescu, Zoia. în 1974 se stabileşte în Statele Unite ale Americii şi se impune drept romancier şi autor de scenarii ale unor filme de la Hollywood.


Comandă online Supleantul la 15,00 lei scrisă de Petru Popescu, tiparită la editura Curtea Veche în anul 2009. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Supleantul nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.