Disponibilitate:  în stoc

Preț:  5,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Stiinta si Tehnica pentru toti

Anul apariției: 1984

Nr. pagini: 114 pagini

Stare: de anticariat (buna)

Categorii: Alimentatie / Nutritie, Medicină - Sănătate

Descriere

Lucrarea arata factorii care determina productia si calitatea oualor, compozitia chimica si valoarea alimentara, modul de conservare a oualor, tehnologia de obtinere a produselor din oua, melanj, congelat sub forma de pasta sau praf de oua si folosirea rationala a oului in alimentatia omului sanatos, a copiilor, in dietetica etc.


Comandă online Consumul de oua intre uz si abuz la 5,90 lei scrisă de Ioan Otel, tiparită la editura Ceres face parte din colecția Stiinta si Tehnica pentru toti. Livrare din stoc cu plata ramburs sau online cu cardul.