Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

In lucrare,adreasta cadrelor de specialitate din industria constructoare de masini,se cauta ca,alaturi de bazele teoretice ale disciplinei DESEN TEHNIC,sa se coreleze reprezentarile grafice cu standardele in vigoare la data elaborarii.Materialul prezentat poate fi de un real folos si celor ce studiaza desenul tehnic in diferite forme de invatamant.

Lucrarea prezinta interes prin modul de abordare a tematicii propuse,prin utilizarea larga a reprezentarilor axonometrice,care dau o imagine spatiala mai usor perceptibila,prin originalitatea repartizarii pe parti si capitole a materialului tratat si prin introducerea unor capitole noi,care nu au fost abordate in lucrari cu aceasta tematica.

Cartea cuprinde multiple exemplificari din domeniul reprezentarilor in desenul tehnic industrial. S-a pus un accent deosebit pe materialul grafic,explicatiile scrise fiind reduse la strictul necesar.


Comandă online Desen tehnic industrial pentru constructii de masini, Editia a II-a la 45,00 lei scrisă de Paul Precupetu , Constantin Dale , Theodor Nitulescu, tiparită la editura Tehnica în anul 1990. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Desen tehnic industrial pentru constructii de masini, Editia a II-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.