Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 264 pagini

ISBN: 9786063800436

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Examene si concursuri

Descriere

Lucrarea de faţă se adresează elevilor care se pregătesc pentru susţinerea Evaluării Naţionale de la finalul clasei a VIII-a şi cuprinde:
• noţiuni de teorie literară
• modele de compuneri
• 36 de teste după modelul elaborat de MEN
• rezolvările complete ale testelor propuse

Noutatea cărţii, faţă de lucrările pentru Evaluarea Naţională apărute până acum, constă în modelele de compuneri prezentate, care au în vedere atât compunerile pe baza textului literar (rezumatul, caracterizarea personajelor, argumentarea genului şi a speciei literare), cât şi diverse compuneri libere (descriptive, narative, dialogate etc.). De asemenea, este rezolvat şi punctul B de la fiecare dintre cele două subiecte ale testelor, prin care se solicită alcătuirea unei compuneri specifice; la unele teste, acest punct conţine două sau trei variante de compuneri pornind de la acelaşi text literar sau nonliterar.

Lucrarea constituie un instrument util şi eficient pentru însuşirea şi consolidarea noţiunilor de limba şi literatura română, precum şi a deprinderilor necesare obţinerii unor rezultate deosebite la Evaluarea Naţională de la finalul clasei a VIII-a.


Comandă online Limba si literatura romana clasa a VIII-a. Evaluarea Nationala. 36 de teste cu noua structura a subiectelor, cu rezolvari complete la 15,00 lei scrisă de Ion Popa , Marinela Popa , Catrinel Popa, tiparită la editura Niculescu în anul 2016. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Limba si literatura romana clasa a VIII-a. Evaluarea Nationala. 36 de teste cu noua structura a subiectelor, cu rezolvari complete nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.