Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 208 pagini

ISBN: 9786063802249

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Examene si concursuri

Descriere

Lucrarea Teste de fizică pentru Bacalaureat se adresează atât elevilor care se pregătesc să susţină Examenul de Bacalaureat şi admiterea în facultăţi la disciplina Fizică, cât şi celor din clasele a IX-a şi a X-a care doresc să-şi verifice şi să-şi consolideze cunoştinţele de fizică.

Cartea conţine un breviar teoretic care îi ajută pe elevi să-si fixeze noţiunile fundamentale din fizică, precum şi teste după modelul celor care se dau la Examenul de Bacalaureat, în conformitate cu programa şcolară, pentru cele patru module:
A. Mecanică,
B. Elemente de termodinamică,
C. Producerea şi utilizarea curentului continuu,
D. Optică.

Autorii propun 36 de teste concepute după modelul subiectelor elaborate de Centrul Naţionalele Evaluare şi Examinare a elevilor din învăţământul preuniversitar, organizate pe trei niveluri de dificultate: minimal, mediu şi avansat.

Această lucrare completează activitatea de pregătire a examenului de maturitate la fizică şi ajută la dezvoltarea gândirii analitice şi sintetice, precum şi a abilităţilor intelectuale de aplicare a cunoştinţelor teoretice. Soluţiile sub formă de barem pot fi descărcate de pe site-ul Editurii NICULESCU şi permit fiecărui elev să-şi autoevalueze nivelul de cunoştinţe.

Cartea reprezintă o sinteză a unei bogate experienţe acumulate de autori şi oferă posibilitatea de a parcurge întreaga programă de Bacalaureat, precum şi de a pregăti cu succes examenul de admitere în învăţământul superior.

Conf. univ. dr. Cristina Miron, Facultatea de Fizică, Universitatea din Bucureşti


Comandă online Teste de fizica pentru bacalaureat la 25,00 lei scrisă de Elena Mihaela Garabet , Catalina-Valentina Stanca , Tatiana Marandici, tiparită la editura Niculescu în anul 2018. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Teste de fizica pentru bacalaureat nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.