Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  19,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2004

Nr. pagini: 262 pagini

Categorii: Calculatoare / IT, Office

Descriere

Aceasta carte ofera instructiuni pas cu pas, simple, care va arata exact ceea ce trebuie sa vedeti pe ecranul monitorului. Majoritatea oamenilor invata din imagini, deci a vedea cum se executa o sarcina este o cale mult mai rapida de a invata un program decat citirea unui numar mare de pagini de text. Cu ajutorul acestei lucrari veti invata toate elementele de baza necesare inceperii lucrului la prezentari de diapozitive. Veti afla cum sa creati o prezentare, cum sa introduceti in ea text si elemente grafice, cum sa adaugati tranzitii intre diapozitive pentru a face prezentarea mai interesanta si cum sa rulati o prezentare cand aceasta este gata pentru public. Pe parcurs veti deprinde tehnici valoroase si veti primi sugestii pentru a putea face programul PowerPoint sa lucreze asa cum doriti.
Puteti incepe de la Partea 1 si sa cititi apoi cartea pana la sfarsit sau puteti sari direct la lucrurile care va intereseaza. De asemenea, puteti utiliza cartea ca ghid de referinta pentru momentele in care aveti nevoie doar de putin ajutor in privinta programului PowerPoint. Acest tip de prezentare in imagini a informatiilor va asigura ca in cel mai scurt timp o sa stapaniti programul PowerPoint.
Cuprins
Introducere
Partea I Elemente de baza ale programului
PowerPoint
Lansarea programului PowerPoint
Parasirea programului PowerPoint
Elementele ferestrei programului Power Point
Lucrul cu meniuri si bare de instrumente
Particularizarea barelor de instrumente
Utilizarea panoului Task
Schimbarea modurilor de afisare PowerPoint
Marire si micsorare
Asistenta
Partea a II-a Crearea prezentarilor
Crearea unei prezentari goale
Crearea unei prezentari utilizand aplicatia expert AutoContent
Crearea unei prezentari utilizand un sablon de design
Elementele unui diapozitiv ....


Comandă online POWER POINT 2003 IN IMAGINI la 19,00 lei scrisă de Sherry Kinkoph, tiparită la editura Teora în anul 2004. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul POWER POINT 2003 IN IMAGINI nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.