Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 1989

Nr. pagini: 240 pagini

Categorii: Beletristică și critică, Carti de dragoste, Literatura romana

Cuprins

Totul, totul imi vorbeste de ea: locurile pe unde am hoinarit, casele, gradinile,lucrurile, oamenii pe care i-am cunoscut impreuna. In toate si in tot parca si-a lasat fiinta ei. Cand tac, fiintele si lucrurile dinafara incep sa graiasca amintirile din mine. In ganduri si in vis, in iubire si in ura, in bucurie si in suferinta, in fapta si in vorba, e pururea vie, pururi prezenta Mihaela!

Descriere

Cuvant inainte de George Zbarcea

Prefata de Florea Firan

Romanul Invitatia la vals este un fenomen unic in literatura romana, fiind un titlu atat de indragit de cititori, incat, de-a lungul unui singur deceniu, treizeci si patru de editii au fost epuizate. Cartea isi seduce inca de la primele pagini cititorul, care ramane cu sufletul la gura, conectat la acordurile povestii de dragoste dintre cei doi studenti, Tudor si Micaela. Candoarea emotiilor si a framantarilor sfasietoare provocate de iubire, inregistrate de scriitor cu sinceritate si sensibilitate, are darul de a aduce revelatia bucuriei de a trai alaturi de cei dragi, facand din Invitatia la vals o lectura necesara maturitatii.

Invitatia la vals are acordurile ei fine, sensibile, muzicalitate interioara si rezonanta intima cu eternul omenesc, cu framantarile subconstientului si poate de aceea, mar- turisita sau nu, trecerea ei in constiinta cititorului prin atingerea delicata a emotionalului este adevaratul succes al acestei povesti de iubire cu valoare cinematografica.“, Florea Firan

„Iubirile cele mai mari sunt tocmai cele de care te indoiesti mai mult.“, Mihail Drumes


Comandă online Invitatia la vals la 15,00 lei scrisă de Mihail Drumes, tiparită la editura Scrisul Romanesc în anul 1989. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Invitatia la vals nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.