Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cartea mea cu relatari biblice (2012)

Cartea mea cu relatari biblice contine si intrebari de studiu. Din sumarul cartii: De la creare pana la potop, De la potop pana la eliberarea din Egipt, De la eliberarea din Egipt pana la primul rege al Israelului, De la primul rege al Israelului pana la captivitatea in Babilon, De la captivitatea in Babilon pana la reconstruirea zidurilor Ierusalimului, De la nasterea lui isus pana la moartea Sa, De la invierea lui Isus pana la intemnitarea lui Pavel, Ceea ce prezice Biblia devine realitate.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cartea mea cu relatari biblice (2012)

  • 49.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2012
Editura Watch Tower Bible
Limba romana
Numar pagini 148
Stare foarte buna