Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Interioare romanesti (tesaturi si cusaturi decorative)
Patrimoniul de tesaturi populare, rod al unei indelungate activitati creatoare, constituie, alaturi de alte creatii, valoarea si permanenta spiritualitatii romanesti. Impletind intotdeauna, dragostea de tara cu dragostea pentru frumos, poporul roman a creat, de-a lungul timpului, numeroase valori conform spiritualitatii sale, propriilor lui moduri de cunoastere, simbolurilor si imaginilor sale. Lucrarea Interioare romanesti (tesaturi si cusaturi decorative), de Georgeta Stoica, contine numeroase figuri si ilustratii in text. Din sumar: Alesaturile, Tehnici de lucru, Muntenia, Preluare creatoare, Traditie si inovatie, Oltenia, Evolutie si permanenta, Cusaturile, Transilvania, Specificul zonal al tesaturilor, Tesaturi ceremoniale.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Interioare romanesti (tesaturi si cusaturi decorative)

  • 78.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Georgeta Stoica
An publicare 1977
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 158
Stare foarte buna