Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Compozitie la viitor. Cronos
Cele doua carti Compozitie la viitor. Cronos sunt doua tulburatoare povesti de dragoste, in care jocul dintre realitate si fantastic sau imaginar este subtil dozat, pana la dramatice deznodaminte. Desi a debutat abia in 1980, romancierul portughez Americo Guerreiro de Sousa s-a impus foarte curand atentiei cititorilor si criticii ca autor al catorva romane de succes, distinse cu premii si figurand un timp indelungat pe primele locuri in listele de best-sellers. Colectia Globus, o traducere, postfata si note de Micaela Ghitescu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Compozitie la viitor. Cronos

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Americo Guerreiro de Sousa
An publicare 1988
Colectie Globus
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 284
Stare buna