Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Istoria universala a infamiei (limba maghiara)
"Daca il citesti pe Borges frecvent si cu atentie, devii borgesian; a-l citi inseamna a activa o constiinta a literaturii in care el a patruns mai departe decit toti ceilalti" - considera Harold Bloom. Istoria universala a infamiei (limba maghiara) - o carte construita ca o colectie de povesti medievale, in care visele si magia sunt realitati amestecate printre mistere si prevestiri cu aer tainic - scrisa de Jorge Luis Borges, traducere din limba spaniola de Deak Tamas. Istoria universala a infamiei reprezinta debutul scriitorului Jorge Luis Borges. Amestecul de realitate si fictiune din acest volum va deveni o caracteristica importanta a prozei sale de mai tarziu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Istoria universala a infamiei (limba maghiara)

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Jorge Luis Borges
An publicare 1978
Editura Kriterion
Limba maghiara
Numar pagini 226
Stare buna