Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Morgado
Morgado este o carte de Miguel Torga ce contine povestiri cu animale. O traducere din limba portugheza de Dumitru Alistar si coperta si ilustratii de Marcel Chirnoaga. Din cuprins: Nero, Morgado, Mago, Bambo, Tenorio, Ladino, Farusco, Miura, Vicente. Miguel Torga, cu pseudonimul Adolfo Correia Rocha, este considerat cel mai mare povestitor din literatura lusitana. Printre cele mai importante premii primite se numara Premio Internacional de Poesia in anul 1977 si Premio da Critica, pentru intreaga sa opera, in 1993.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Morgado

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Miguel Torga
An publicare 1973
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 112
Stare buna