Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Oracolul manual. Criticonul (3 volume)
Oracolul manual. Criticonul (3 volume), o carte de Baltasar Gracian, colectia BPT Nr.847-848-849, o traducere, prefata, tabel cronologic si note de Sorin Marculescu. Gracian se naste la 8 ianuarie 1601, la Belmonte, sat din apropierea orasului Calatayud, anticul Bilbilis, patria lui Martial. Prin opera sa caracterizata printr-o mare forta de creatie si un stil cizelat, bogat in imagini si antiteze originale, Baltasar Gracian a dat stilului baroc o deosebita finete. Oracolul manual devine o opera de persuasiune, o staruitoare pedagogie destinata ridicarii morale a oamenilor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Oracolul manual. Criticonul (3 volume)

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Baltasar Gracian
An publicare 1975
Colectie B.P.T.
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 274; 350; 308
Stare foarte buna