Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Pescarusul (Fernan Caballero)
Fernan Caballero, autoarea cartii Pescarusul, este doar pseudonimul in spatele caruia se ascundea Cecila Bohl de Faber, nascuta in Elvetia, in localitatea Morges, la 25 sau 27 decembrie 1796. Caballero a fost considerata o noua stea, aparuta pe firmamentul literelor hispane, ca un al doilea Walter Scott autohton, asa cum o numea, plin de entuziasm, Eugenio de Ochoa. O traducere de Elena Dumitrescu, cuvant inainte de Domnita Dumitrescu Sarbu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Pescarusul (Fernan Caballero)

  • 5.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Fernan Caballero
An publicare 1984
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 300
Stare foarte buna