Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Recursul la metoda Vol.II
Recursul la metoda, carte de Alejo Carpentier, replica subtila si erudita la Discurs asupra metodei al lui Descartes, vorbeste despre antinomia dintre Lumea Veche, europeana, si cea Noua, americana, caci, in opinia lui Carpentier, America Latina este cel mai putin cartezian continent ce se poate imagina. Colectia BPT Nr.1298, serie noua, traducere si note de Dan Munteanu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Recursul la metoda Vol.II

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alejo Carpentier
An publicare 1988
Colectie B.P.T.
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 214
Stare foarte buna