Vezi cos Comanda
Drum spre inceput
Cu cartea sa Drum spre inceput, Ana Ioanid realizeaza mai mult decat un excurs romanesc in jurul unei vieti traite si, de altfel, ceea ce confera memorabilitate acestor pagini se bizuie pe cu totul altceva decat pe bibilurile vreunei arte poetice. Ceea ce trebuie sa se desprinda si sa se impuna cu acuitatea adevarului era, mai presus de orice, vocea eroului pe firul depozitiei sale, pe firul rosu al angajarii sale politice. Ioanid, ea insasi activista dintr-o noua generatie, daruieste tinerilor cititori o patetica marturie despre puternicele radacini ale luptei revolutionare din tara noastra.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Drum spre inceput

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Ana Ioanid
An publicare 1979
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 270
Stare foarte buna