Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Diamantul (Harry Mulisch)
Diamantul (Harry Mulisch) este un roman al scriitorului olandez Harry Mulisch, colectia Globus, o traducere in limba romana de Corina Jiva. In momentul debutului, critica literara din Tarile de Jos l-a numit pe Mulisch cometa prozei olandeze. Diamantul este al treilea roman, prin care scriitorul olandez avea sa-si castige definitiv un loc de prestigiu in contemporaneitate. Cartea reprezinta povestea unei pietre pretioase de o marime si stralucire nemaiintalnite, care strabate secolele si continentele, o piatra magica, cu forta de simbol.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Diamantul (Harry Mulisch)

  • 4.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Harry Mulisch
An publicare 1978
Colectie Globus
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 275
Stare satisfacatoare