Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Modele de teste pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana (2012)
Autorii si Editura Delfin ureaza mult succes celor ce vor spune "Prezent!" la intalnirea cu acest volum. Lucrarea Modele de teste pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana (2012) se adreseaza absolventilor clasei a VIII-a in vederea pregatirii pentru Evaluarea Nationala la Limba si literatura romana. Cele 50 teste, structurate astfel incat sa acopere intreaga programa scolara, raspund exigentelor unui examen national si reprezinta un instrument pretios in orientarea si perfectionarea pregatirii elevilor. Se prezinta, de asemenea, 15 propuneri de rezolvare a testelor, dar acestea sunt numai sugestii de raspuns necesare pentru orientare in pregatire. Candidatii la examen isi vor completa cunostintele dobandite, ceea ce le va permite dezvoltarea capacitatii intelectuale si a puterii de analiza si sinteza pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune la examenul de evaluare nationala.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Modele de teste pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana (2012)

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Topan Claudia
An publicare 2011
Editura Delfin
Limba romana
Numar pagini 191
Stare buna