Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sa pregatim examenul de capacitate (limba si literatura romana)
Sa pregatim examenul de capacitate (limba si literatura romana) - caiet de exercitii pentru studiu, clasa a VII-a, o lucrare intocmita de Ada Stuparu. Cartea se adreseaza mai ales elevilor de clasa a VII-a, fiind constituita din teste aplicate pe materia acestei clase, dar este utila si celor care sunt in clasa a VIII-a si se pregatesc pentru examenul de capacitate, care vizeaza notiunile de limba studiate in ciclul gimnazial, deci si lecturi literare din clasa a VII-a.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sa pregatim examenul de capacitate (limba si literatura romana)

  • 18.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ada Stuparu
An publicare 1999
Editura Sibila
Limba romana
Numar pagini 151
Stare foarte buna