Vezi cos Comanda
-50% Stoc epuizat Capcanele (Titu Dinut)

Tanarul profesor Titu Dinut, autor al cartii Capcanele (Titu Dinut), traseaza prin aceasta carte, pe fondul euforic dar si framantat al adolescentei, cateva din cele mai acute, dar si ignorate semnale. Capcanele lui Titu Dinut (roman de debut Comandirul) isi coloreaza paginile intocmai unui obraz adolescentin, cu fervoarea de a marturisi totul, dintr-o singura rasuflare, si tocmai prin aceasta spovedanie devine un document autentic.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Capcanele (Titu Dinut)

  • 5.00Lei
  • 2.50Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Titu Dinut
An publicare 1984
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 164
Stare foarte buna