Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Calatorie prin taramul lui Picasso
Calatorie prin taramul lui Picasso este o carte scrisa de Helene Parmelin, colectia Biblioteca de Arta Nr.466. O traducere si note de Cristina Haulica si o postfata de Dan Haulica. Scriind Picasso, nu ma simt implicata ecat in ceea ce am vazut si am trait. Patrund in adevarul unor clipe traite de un om deosebit...Ma limitez la rigoarea cuvintelor si faptelor. Si socotesc, fireste, ca acest adevar, al meu, e adevarul si nimic mai mult - considera Helene Parmelin.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Calatorie prin taramul lui Picasso

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Helene Parmelin
An publicare 1987
Colectie Biblioteca de Arta
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 272
Stare buna