Vezi cos Comanda
Stoc epuizat El Greco Vol.I
El Greco Vol.I este o carte de Manuel B. Cossio in colectia Biblioteca de Arta Nr.406. O traducere de Gh. Bala. Creta si Venetia ii invata arta. Titian ii arata tehnica. Tintoretto il atrage prin dramatismul continutului si al formei, prin tonalitatile carmine si argintii. Michelangelo ii da tarie si amaraciune, il incita si il face sa se concentreze, dar mai ales il virilizeaza. Severa si aspra Castilie a fost pentru el benigna, pentru ca l-a facut liber.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

El Greco Vol.I

  • 11.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Manuel B. Cossio
An publicare 1985
Colectie Biblioteca de Arta
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 332
Stare buna