Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Eustatiu Stoenescu (album de arta)
Cele 52 de reproduceri din opera lui Eustatiu Stoenescu, in afara textului, sunt realizate alb-negru si color. Paul Rezeanu, autorul lucrarii de fata - Eustatiu Stoenescu (album de arta) - este critic de arta, profesor universitar si fost director al Muzeului de Arta din Craiova. El apreciaza in cuvantul sau arta pictorului nascut in Romania, scolit in Franta, considerat cel mai mare portretist european al timpului sau, fost pictor al Curtii Regale a lui Carol al II-lea si unul dintre putinii artisti romani cotati la bursa internationala.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Eustatiu Stoenescu (album de arta)

  • 57.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Paul Rezeanu
An publicare 1983
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 77
Stare foarte buna