Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Goya (album pictura)
Goya (album pictura), o carte de Vasile Florea, colectia Clasicii Picturii Universale, cu numeroase reproduceri color si alb-negru, in afara textului. Goya nu este numai un mare pictor spaniol. Locul sau, nediscutat astazi, printre personalitatile de geniu ale artei universale, a fost de multa vreme stabilit. Ce ne apare cu mult mai dificil si mai riscant totodata, este de a da o caracterizare succinta si cuprinzatoare operei sale - pe cat de vasta, pe atat de complexa si contradictorie, adesea ezoterica si plina de mister, refuzand formulele prestabilite.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Goya (album pictura)

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Vasile Florea
An publicare 1975
Colectie Clasicii Picturii Universale
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 70
Stare satisfacatoare