Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Goya Vol.I
Goya Vol.I, o carte scrisa de Lion Feuchtwanger, colectia Biblioteca de Arta. In romaneste de V. Benes, o prefata de Vasile Florea. In 1951 cand aparea Goya al lui Feuchtwanger, literatura despre marele pictor spaniol numara zeci de tomuri. De peste un secol, atat omul cat si opera faceau obiectul unor asidue cercetari si al unor serioase eforturi de interpretare.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Goya Vol.I

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Lion Feuchtwanger
An publicare 1970
Colectie Biblioteca de Arta
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 324
Stare satisfacatoare