Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Johannes Vermeer din Delft
Johannes Vermeer din Delft este o carte scrisa de Albert Blankert, colectia Biblioteca de arta Nr.310. Arta lui Vermeer este una accesibila, ce permite observatorului modern sa o descopere singur. Ea se naste din observatie, si nu din imaginatie - este o arta a picturii, nu a compozitiei. Vermeer sintetizeaza contributia artistica a lui Caravaggio luandu-i ca model pe marii maestrii flamanzi, dezvoltandu-si totodata propriul stil, caracterizat printr-o mare forta de expresie si un inedit farmec poetic.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Johannes Vermeer din Delft

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Albert Blankert
An publicare 1981
Colectie Biblioteca de arta
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 200
Stare foarte buna