Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Jurnalul lui Michelangelo cel Nebun
Jurnalul lui Michelangelo cel Nebun este o carte scrisa de Rolando Cristofanelli, colectia Biblioteca de Arta Nr.175. O traducere de Olga Marculescu. Dincolo de aspectul imaginar, Cristofanelli a reusit sa dea o imagine integrala a omului Michelangelo, iar portretul facut acestuia este veridic chiar daca ramane o anumita posibilitate de interpretare necesara - considera S. Betii de la Instititul de Istorie a artei, Universitatea din Padova.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Jurnalul lui Michelangelo cel Nebun

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Rolando Cristofanelli
An publicare 1976
Colectie Biblioteca de Arta
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 375
Stare buna