Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Manet (album pictura)
Manet (album pictura), o carte de Iulian Mereuta, editia a II-a, contine 63 de reproduceri color si alb-negru, in afara textului. Prea egolatra pentru a-si rememora sursele, arta contemporana, arta care este in cursa prezentului, arta care se face, propune uneori neasteptate omagii postume. Dupa un secol de la nasterea impresionismului, doi artisti din doua geografii artistice diferite, Jacquet si Chamberlain (unul francez celalalt american), legati de concomitenta intentiilor, expun lucrari intitulate, paradoxal ingenuu, Dejun pe iarba si Omagiu lui Manet - ambele reluari identice ale celebrului Dejun pe iarba, de Ed. Manet.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Manet (album pictura)

  • 23.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Iulian Mereuta
An publicare 1975
Colectie Clasicii Picturii Universale
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 94
Stare buna