Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Michel Simonidy 1872-1933 (album pictura)
Michel Simonidy 1872-1933 (album pictura), o lucrare de Oceane Ciszek, tiraj redus, 1000 exemplare, carte bogat ilustrata, cu un cuvant inainte de Eugen Radulescu, presedinte al C.E.C. Michel Simonidy provenea dintr-o familie de greci stabiliti in Muntenia si a fost un pictor, desenator si decorator roman, reprezentant al curentului Art Nouveau. Simonidy a cultivat o rafinata pictura simbolista, cu inclinatii spre alegorie, cea mai cunoscuta opera plastica a sa fiind legata de decorarea holului de onoare al Casei de Economii si Consemnatiuni (Palatul CEC din Bucuresti, Calea Victoriei)
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Michel Simonidy 1872-1933 (album pictura)

  • 56.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Oceane Ciszek
An publicare 2006
Editura I. C. Advertising
Limba franceza/romana
Numar pagini 150
Stare buna