Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Pictori din Brasov
Pictori din Brasov este un album de pictura de Mihai Nadin. Lucrarea contine reproduceri color si alb-negru. Tiraj redus 1450+110. Nicolae Popp, credincios in primii ani de activitate picturii bisericesti, isi deschide, in cursul verilor, atelierul din comuna natala Tohanul Vechi unui mare numar de copii. Picta frecvent tipuri de tarani din partea locului, reproducand cu migala elemente de port popular, evocand obiceiuri traditionale.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Pictori din Brasov

  • 41.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihai Nadin
An publicare 1975
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 40
Stare satisfacatoare