Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Renoir, zbucium si creatie (cu dedicatie)
Renoir, zbucium si creatie (cu dedicatie), o carte de Jean Renoir, cu dedicatie din partea redactorului cartii, Angela Cismas. Traducere si note de Ileana Soldea. Jean Renoir a fost fiul pictorului P. A. Renoir. Printre alte numeroase onoruri obtinute de scenaristul, actorul, producatorul, regizorul de film, el a primit inalta distinctie Premiul Oscar pentru intreaga cariera in 1975 pentru contributia sa la industria filmului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Renoir, zbucium si creatie (cu dedicatie)

  • 22.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Jean Renoir
An publicare 1971
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 370
Stare buna