Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Romanul lui Caravaggio
Romanul lui Caravaggio este o carte scrisa de Luigi Ugolini, Biblioteca de Arta Nr.188. O traducere de Adriana Lazarescu. Ca exponent al epocii in care a trait si a pictat, M. Caravaggio reprezinta eroul lombard care a ridicat realul la rang de monumentalitate, schimband la fata pentru totdeaua pictura occidentala. In perfect dezacord cu predispozitiile artistice ale vremii, artistul nu se lasa vrajit de epigonismul Renasterii si se fereste de lavajul cerebral practicat de majoritatea tovarasilor sai de breasla.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Romanul lui Caravaggio

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Luigi Ugolini
An publicare 1976
Colectie Biblioteca de Arta
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 278
Stare satisfacatoare