Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Rubens (Maestrii Artei Universale)
Rubens (Maestrii Artei Universale) este o carte biografica de Constantin Suter, cu numeroase reproduceri color, in text. Tot ce este spectacol ii apartine. Ochiul sau e cea mai minunata prisma care sa ne fi dat vreodata idei magnifice si adevarate cu privire la lumina si culoarea lucrurilor. Expresiile fetelor, dramele, atitudinile, pasiunile, trupurile, adica omul integral, printre multiplele incidente ale spectacolului omenesc, toate trec prin creierul lui, dobandesc acele trasaturi mai viguroase, forme mai robuste, se amplifica, nu se purifica, ci se transfigureaza luand un fel de aparenta eroica. Pecetluieste totul cu caracterul sau dintr-o bucata, cu statura sa viguroasa, sangele sau clocotitor, echilibrul admirabil al nervilor sai, dar si fastul obisnuit al viziunilor sale (E. Fromentin).
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Rubens (Maestrii Artei Universale)

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Constantin Suter
An publicare 1974
Colectie Maestrii Artei Universale
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 80
Stare foarte buna