Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Scrisori despre Cezanne
Scrisori despre Cezanne, de Rainer Maria Rilke, o carte in colectia Mica Biblioteca de Arta, tradusa de Adrian Hamzea si cu o prefata si cronologie de Viorel Harosa. In masura in care cartea este inteleasa de Rilke ca un produs al muncii si vointei, lumea artistului terbuie sa se distinga prin obiectivitatea ei. Dar tot Rilke ne spune ca nici arta si nici artistul nu pot fiinta decat in totalitatea integrala a existentei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Scrisori despre Cezanne

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Rainer Maria Rilke
An publicare 1975
Colectie Mica Biblioteca de Arta
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 85
Stare buna