Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Casa din vale Vol.I (Richard Llewellyn)
Casa din vale Vol.I (Richard Llewellyn) este un volum legat, recopertat. O versiune romaneasca de Mircea Streinul si Vasile Horai. Titlul editiei originale: How green was my valley (Ce verde era valea mea). Cu romanul de fata vom cunoaste o alta Anglie, o Anglie vazuta de Llewellyn, unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii moderne. Succesul cartii in strainatate se poate compara cu acela al marilor romane Pe aripile vantului sau Fructele maniei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Casa din vale Vol.I (Richard Llewellyn)

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Richard Llewellyn
An publicare 1942
Editura Cultura Romaneasca
Limba romana
Numar pagini 400
Stare satisfacatoare