Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Critice Vol.I (Titu Maiorescu, 1908)
Titu Maiorescu, autorul volumului Critice Vol.I (Titu Maiorescu, 1908), a lasat culturii romanesti cea dintai lucrare fundamentala de critica literara si culturala constructiva. Si-a dedicat intreaga viata operei de "indrumator", de luptator pentru recunoasterea valorilor iar lucrarea sa a fost intemeiata pe cultura vasta, gustul artistic sigur si intuitia impresionanta. Noua editie a Criticelor dlui. Titu Maiorescu, in comparare cu cele anterioare, in deosebi cu cea publicata de Socec la 1892-1893, este considerabil sporita.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Critice Vol.I (Titu Maiorescu, 1908)

  • 75.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Titu Maiorescu
An publicare 1908
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 296
Stare foarte buna