Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Istoria filologiei romane (studii critice)
Istoria filologiei romane. Studii critice. Cu o privire retrospectiva asupra ultimelor decenii (1870-1895) - o lucrare de Lazar Saineanu, a doua editiune, cartonata. Prima editiune a acestei carti a intampinat o primire binevoitoare, ce a covarsit toate asteptarile noastre. Recensiunile aparute in revistele romane si straine apreciaza meritele multiple ale operei si releveaza bogatia informatiunilor si originalitatea vederilor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Istoria filologiei romane (studii critice)

  • 255.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Lazar Saineanu
An publicare 1895
Editura Librariei Socecu
Limba romana
Numar pagini 356
Stare buna