Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Istoria moderna si contemporana pentru clasa III-a secundara
Istoria moderna si contemporana pentru clasa III-a secundara, un material elaborat de Dimitrie G. Ionescu, Ilie G. Crancea, editie princeps, cu numeroase figuri si ilustratii in text. O carte aprobata de M.E.N. cu Ord. 118/938. Cartea are cateva file volante, in rest interior foarte bun!Din cuprins: Extremul Orient, Unitatea Italiei, Europa de dupa Razboiul Mondial, Aglia sub Stuarti, Revolutia Franceza, Napoelon Bonaparte.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Istoria moderna si contemporana pentru clasa III-a secundara

  • 69.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dimitrie G. Ionescu Ilie G. Crancea
An publicare 1938
Editura Cugetarea
Limba romana
Numar pagini 227
Stare satisfacatoare