Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Istoria romanilor macedoneni din timpurile cele mai vechi pana in zilele noastre
Istoria romanilor macedoneni din timpurile cele mai vechi pana in zilele noastre este o lucrare intocmita de Prof.Ion Arginteanu. Prin Istoria romanilor macedoneni este a se intelege istoria tuturor Romanilor cari vorbesc dialectul cunoscut cu numele de macedo-roman si cari locuesc mai mult in Macedonia, Epir, Albania si Tesalia. Aceste patru provincii, impreuna cu Grecia de astazi, purtau in timpul imperiului roman de Resarit un singur nume: Macedonia.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Istoria romanilor macedoneni din timpurile cele mai vechi pana in zilele noastre

  • 299.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion Arginteanu
An publicare 1904
Editura Tipografia L'Independence Roumaine
Limba romana
Numar pagini 333
Stare buna