Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Poesii (G. Bacovia)
Atentie, volumul Poesii (G. Bacovia) nu are coperta fata/verso, interior impecabil! Necesita recopertare! Cartea face parte din biblioteca personala a poetei romance Julietta Aderca. O antologie de poezii cu o prefata de A. Maniu si un portret inedit al autorului realizat de I. Anestin.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Poesii (G. Bacovia)

  • 64.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor G. Bacovia
An publicare 1934
Editura Fundatia pentru Literatura si Arta Regele Carol II
Limba romana
Numar pagini 70
Stare satisfacatoare